Too Good To Go

Wij zijn Too Good To Go en wij strijden tegen voedselverspilling! We zijn een gezellige club van 'Waste Warriors' en we geloven dat iedereen een verschil kan maken. Neem een kijkje en help mee om de missie te doen slagen!

Too Good To Go

Het verhaal van Too Good To Go

We worden dagelijks geconfronteerd met problemen, waarvan sommige gemakkelijker zijn te negeren dan andere. Niemand vindt het leuk om eten te verspillen, maar in elk bedrijf en in elk huishouden gebeurt het toch, iedere dag! Voor ons werd duidelijk dat er iets moest gebeuren toen we zagen dat er goed eten werd weggegooid na een buffet... dat eten was letterlijk 'Too Good To Go'!

Toen dat zaadje eenmaal geplant was, bedachten een paar technisch aangelegde ondernemers een oplossing die simpel maar effectief is: een app waarmee iedereen gemakkelijk bij kan dragen in de strijd tegen voedselverspilling. Terwijl je geniet van overheerlijk eten, steun je de lokale ondernemer. De lokale ondernemer heeft minder verspilling én krijgt nieuwe klanten over de vloer. Goed voor jou, de lokale ondernemers en de wereld. Win-Win-Win! We weten dat gewoontes moeilijk te veranderen zijn, maar dit is waarvoor we er zijn. We proberen je zo veel mogelijk tips & tricks te geven en te inspireren om actie te ondernemen tegen voedselverspilling! Tot nu toe groeien we in een ongelooflijk tempo en dankzij onze community zijn we het grootste platform tegen voedselverspilling wereldwijd!

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Too Good To Go

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Too Good To Go die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

02 sep 2019 931 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Too Good To Go jouw rating
1 2 3 4 5