Ticketsplus B.V.

​Al bijna 15 jaar koppelen wij vraag en aanbod uit de leisure- en entertainmentmarkt aan elkaar. Via een eigen cloud-based ticketingmodule stemmen we vraag en aanbod van beleving beter op elkaar af.

Ticketsplus B.V.

Over Ticketsplus

Al bijna 15 jaar koppelen wij vraag en aanbod uit de leisure- en entertainmentmarkt aan elkaar. Met een eigen cloud-based transactiemodule die voorziet in e-commerce en fulfilment en een compleet pakket aan services faciliteert Ticketsplus dit proces eenvoudig, veilig en efficiënt. Door vraag en aanbod van beleving beter op elkaar af te stemmen en de belevenismarkt transparanter te maken, vergroten we de markt, zorgen we voor betere en slimmere deals en wordt er aan het einde van de rit door gebruikers meer omzet gemaakt! 

T+ makes everybody happy
Iedereen wordt blij van Ticketsplus. Partners omdat ze klanten een relevante beleving kunnen bieden. Aanbieders omdat ze nieuwe bezoekers bereiken en meer tickets kunnen verkopen.

T+ leads to relationships
Ticketsplus brengt de juiste, relevante partijen samen. Door vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen, vergroten we de markt en worden er aan het einde van de rit meer tickets verkocht.

Less stress more tickets
Naast vraag en aanbod faciliteert Ticketsplus de transacties. Ticketsplus is verantwoordelijk voor het hele traject. Van het samenbrengen van partijen, het leveren van tickets tot real time rapportages.

T+ makes the world go round
Door al deze dingen te doen, is Ticketsplus vernieuwend en zet het de bestaande markt op z'n kop. Met Ticketsplus zetten wij een stap verder door de markt van vraag en aanbod transparant te maken, partijen te koppelen en de gehele opvolging te faciliteren.

T+ sells
Uiteindelijk wil iedereen hetzelfde. Meer klanten, meer bezoekers, meer beleving en vooral meer omzet. De een wil meer tickets verkopen, de ander wil meer producten of diensten verkopen. Kortom, Ticketsplus sells!

Make the world a happier place
Dit is waar we het voor doen: tevreden aanbieders, partners en blije, loyale consumenten.
Mensen die genieten van de ultieme beleving, die aansluit bij de merkbeleving en de verwachting overtreft.

Jong talent krijgt kansen bij Ticketsplus!

De leisure markt blijft groeien en verandert snel. Ticketsplus volgt al deze ontwikkelingen op de voet en is op de hoogte van het laatste nieuws. Om deze reden is Ticketsplus altijd op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en samenwerkingen waarmee we bedrijven in de recreatie-/ leisure- en hospitalitysector kunnen ondersteunen.

Ook komende maanden zal Ticketsplus weer ruimte bieden aan de ontwikkeling van studenten en/of starters. Heb jij een commerciële, technische of een leisure gerelateerde opleiding of achtergrond en denk je bij Ticketsplus iets te kunnen toevoegen, laat het gerust weten!

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Ticketsplus

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Ticketsplus die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

20 jun 2019 460 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Ticketsplus B.V. jouw rating
1 2 3 4 5