TIAS Business School B.V.

Wij zijn de business School van Tilburg University en Technische Universiteit Eindhoven. Beide universiteiten met een sterk track record op het gebied van technologie, economie, management en samenleving. Met een breed portfolio van MBA’s, (executive) Masters, maatwerkprogramma’s, masterclasses en PhD trekt TIAS jaarlijks bijna 3.000 deelnemers uit meer dan 40 landen. Dat doen we al meer dan 30 jaar.

TIAS Business School B.V.

Over TIAS Business School

De wereld verandert in hoog tempo. Technologische, economische en sociale ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Bedrijven en instellingen zijn op zoek naar een duidelijker zingeving van hun activiteiten. Bij TIAS School for Business en Society werken we vanuit de gedachte dat economisch succes en maatschappelijke vooruitgang hand in hand gaan. Business is society en society is business, ze kunnen niet zonder elkaar. Business, overheden en samenleving hebben de uitdaging om in co-creatie de oplossingen voor morgen te realiseren. TIAS faciliteert hen bij hun zoektocht in deze nieuwe context.

"Dat doen we bij TIAS door het stimuleren van een kritische, nieuwsgierige benadering”, zegt dean en director, prof. Kees Koedijk. “Andere vragen te stellen om te weten hoe het echt zit. Op zoek naar antwoorden met impact op organisaties, business en de samenleving. Nieuw leiderschap, van mannen en vrouwen die op de lange termijn denken. Professionals die aanvoelen wat de maatschappij nodig heeft, haar daarin willen opvoeden en daar onderdeel van willen zijn. En die begrijpen dat bedrijven en instellingen alleen succesvol kunnen zijn als ze ook hun maatschappelijke rol oppakken in plaats van alleen een focus op winst.

Werken bij TIAS

TIAS biedt een inspirerende omgeving, waarin u continu wordt uitgedaagd om u te blijven ontwikkelen en er veel ruimte is voor eigen initiatief. Het niveau van collega’s, deelnemers en het onderwijs is erg hoog en gericht op de meest actuele raakvlakken van wetenschap en praktijk. Dit doen wij vanuit een sterke gemeenschappelijke basis, waarop u kunt excelleren. Onderwijzen, managen en onderzoeken in een internationale context voor thought leaders met daadkracht. 

Marketing en communicatie vacatures bij TIAS Business School

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij TIAS die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef TIAS Business School B.V. jouw rating
1 2 3 4 5