The Perfect Wave

The Perfect Wave is hét creatieve activatie bureau gericht op maatschappelijke impact. Via onze eigen activerende communicatiestrategie brengen we mensen duurzaam in beweging. Door mensen te mobiliseren actief mee te doen vergroten wij de opbrengst van maatschappelijk projecten. Op die manier werken we samen aan een 'betere wereld'. Daar worden we gelukkig van!

The Perfect Wave

Over The Perfect Wave

We zijn gespecialiseerd in gedragsveranderende, fondsenwervende awareness campagnes. Ons team zet eigenzinnige ideeën om in sterke concepten, gericht op de specifieke behoefte van de opdrachtgever en de karakteristieken van de gewenste achterban. We activeren de reeds bestaande community, laten deze groeien en garanderen een meetbaar bereik.

The Perfect Wave vergroot op creatieve wijze naamsbekendheid, inhoudsbekendheid en maatschappelijke betrokkenheid. Via onze eigen mobiliserende communicatiestrategie brengen we mensen in beweging. Zo maken wij het verschil.

Voorbeelden van opdrachtgevers zijn o.a. 3FM Serious Request, NPO Radio 2, Zapp Your Planet, De Appeltjes van Oranje en de collecteweek van het Oranje Fonds.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij The Perfect Wave

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij The Perfect Wave die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef The Perfect Wave jouw rating
1 2 3 4 5