The Online Group

The Online Group is een Amsterdams onlinemarketingbureau. Sinds 2010 ontwikkelen we complete online strategieën en brengen we de specialismen zoekmachinemarketing, contentmarketing, socialmediamarketing en website- en app-concepting, -design en –ontwikkeling samen onder één dak. Op deze manier helpt The Online Group bedrijven en merken de online kansen maximaal te benutten. We zijn een jong en ambitieus team met passie voor online marketing.

The Online Group

Over The Online Group

Wij geloven dat online marketing leidend zal zijn voor iedere onderneming. Tegelijkertijd zal het zich steeds verder ontwikkelen, complexer worden en vragen om specialistische kennis. Wij bieden deze expertise middels de volgende vier disciplines: socialmediamarketing, contentmarketing, zoekmachinemarketing en web- & app-development.

The Online Group heeft een brede visie op online marketing, waardoor we bedrijven kunnen helpen een overkoepelende online strategie op te zetten of te optimaliseren. Ons team is ervaren, betrokken en ondernemend, en wordt gedreven door passie en enthousiasme voor online marketing. Op deze manier helpt The Online Group de online kansen maximaal te benutten.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij The Online Group

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij TOG die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij The Online Group in Amsterdam.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef The Online Group jouw rating
1 2 3 4 5