The Off-Grid Factory

De Off-Grid Factory is jarenlange expert op het gebied van autonome energieoplossingen. Wij vertalen uw stroomvraag naar een zelfstandig functionerend systeem op basis van zon, wind of water. Soms is dat 100% off-grid, soms in combinatie met het bestaande net. We werken zowel dichtbij huis als internationaal en maken gebruik van een uitgebreid team van monteurs, consultants en techneuten.

The Off-Grid Factory

Over The Off-Grid Factory

De Off-Grid Factory is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het oplossen van duurzame energievraagstukken. We ontwerpen energie-installaties die zelfstandig draaien op duurzame energiebronnen en adviseren zowel particuliere als professionele klanten hoe ze hun energieverbruik duurzamer kunnen inrichten. We werken zowel dichtbij huis als internationaal en hebben naast ons jonge gemotiveerde team in Amsterdam ook een uitgebreid netwerk van professionals waarmee we samenwerken. Ons kantoor zit in het levendige stadsdeel Amsterdam-Noord in verzamelgebouw Opzeezand, hét thuishonk voor veel leuke bedrijven. Op onze website vind je alle informatie over ons bedrijf en projecten van de afgelopen jaren.

Online marketing en communicatie vacatures bij The Off-Grid Factory

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van de Off-Grid Factory die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

15 jul 2019 608 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef The Off-Grid Factory jouw rating
1 2 3 4 5