The Hup

Met plezier naar je werk gaan. En ook nog blij thuiskomen. Wij weten als geen ander hoe essentieel dat is. Het valt alleen nog niet altijd mee om dat dagelijks voor elkaar te krijgen. Want om bezig te zijn met werk waar jij écht voldoening uit haalt, daarvoor moet je in de eerste plaats natuurlijk op de juiste plek zitten. En kansen krijgen om jezelf te ontwikkelen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij The Hup in Utrecht

Over The Hup

Wij streven bij The Hup voor een plek waar je gehoord en gezien wordt, uitdaagt en uitgedaagd wordt. Waar je kunt samenwerken in een fijn team. Waar je trots bent op jezelf, je collega's en het resultaat dat je neerzet voor klanten. Daarnaast willen we ook maatschappelijk een steentje bijdragen en stellen we jouw gezondheid centraal.

The Hup is een thuisbasis voor professionals

We houden van ondernemen en daardoor zijn er in de loop der jaren diverse bedrijven ontstaan binnen The Hup. Bedrijven die allemaal een eigen vakgebied hebben binnen diverse markten. 

Successen vieren

Successen vieren, dat hebben we vanaf de eerste dag van ons bestaan gedaan. Succes komt niet aanwaaien. Je stelt doelen en je werkt hard om deze te realiseren. Soms ga je hard onderuit. Soms win je.

The Hup is een plek waar je kunt samenwerken in een goed en efficiënt team dat er zin in heeft en samen successen viert! Een keer per jaar doen we dat met een mooi feest, soms met een schouderklopje, maar altijd met een glas champagne.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij The Hup

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij The Hup die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

15 feb 2022 282 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef The Hup jouw rating
1 2 3 4 5