The Great Bubble Barrier

The Great Bubble Barrier werkt aan een oplossing om plastic afval in open water tegen te houden op z'n weg naar de oceanen. Door middel van een bellenscherm willen wij plastic dat zweeft en drijft in de rivier naar de kant bewegen, zodat het hier uit het water verwijderd kan worden en een nieuw leven kan krijgen!

The Great Bubble Barrier

The Great Bubble Barrier mission

Vandaag zal een er een plastic tasje over straat waaien. Het zal landen in het water en daar zijn reis starten op weg naar een eindeloos leven in de oceanen van de wereld. Iedere dag komt 8 miljoen ton plastic in de oceaan terecht zoals dit plastic tasje. Daar vormt het een grote plastic soep, welke ernstige schade toebrengt aan dier en mens. 80% van dat plastic komt van land. Het blijkt een probleem dat moeilijk op te lossen is, vooral omdat bestaande oplossingen in de rivier de scheepvaart en vissen in de weg zitten. Wij hebben een oplossing die plastic stopt op z’n weg naar de oceanen, maar ook vissen en schepen vrije doorgang biedt: The Great Bubble Barrier. Dicht bij de bron, gebaseerd op bewezen technologie en een elegante oplossing voor een wereldwijd probleem.


(Online) Marketing en communicatie vacatures bij The Great Bubble Barrier

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij The Great Bubble Barrier die op dit moment aangemeld zijn. Staan er vandaag geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef The Great Bubble Barrier jouw rating
1 2 3 4 5