Texperts

Kennis over copywriting verzamelen, delen en toepassen: daar draait het om bij Texperts. Scoren met woorden kan immers alleen als je bewezen technieken gebruikt. Daardoor zijn onze teksten beter vindbaar, pakken ze sneller de aandacht en weten ze sterker te overtuigen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Texperts in Oss

Over Texperts

Texperts zijn tekstschrijvers met een enorme drive om te scoren. Te scoren met woorden welteverstaan. Dat doen we door teksten te schrijven die lekker weglezen en ook nog eens prikkelen, overtuigen en tot actie aanzetten. Het liefst meetbaar, op basis van de kennis die de wetenschap ons biedt.

Vanuit ons kantoor in Oss werken we voor zowel communicatiebureaus als klanten rechtstreeks. Veelal zijn dat bedrijven (van klein tot heel groot), maar ook overheden, beroepsorganisaties en onderwijsinstellingen. Daarnaast maken we zo'n twintig magazines per jaar en verzorgen we schrijftrainingen.

Online marketing en communicatie vacatures bij Texperts

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Texperts die momenteel aangemeld zijn. Staan er geen vacatures? Hou onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures bij Brabantia.

03 nov 2020 393 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Texperts jouw rating
1 2 3 4 5