Texperts

Texperts zijn tekstschrijvers die willen scoren. Scoren met woorden welteverstaan. Dat doen we door kennis over tekstschrijven te verzamelen, te delen en toe te passen. Onze teksten zijn daardoor beter vindbaar, pakken sneller de aandacht en weten sterker te overtuigen.

Werken bij Texperts in Oss

Over Texperts

Texperts zijn tekstschrijvers met een enorme drive om te scoren. Te scoren met woorden welteverstaan. Dat doen we door teksten te schrijven die lekker weglezen en ook nog eens prikkelen, overtuigen en tot actie aanzetten. Het liefst meetbaar, op basis van de kennis die de wetenschap ons biedt.

Vanuit ons kantoor in Oss werken we voor zowel communicatiebureaus als klanten rechtstreeks. Veelal zijn dat bedrijven (van klein tot heel groot), maar ook overheden, beroepsorganisaties en onderwijsinstellingen. Daarnaast maken we zo'n twintig magazines per jaar en verzorgen we schrijftrainingen.

We zijn een hecht team dat bestaat uit drie Texperts en een projectmanager op kantoor, en vijf externe tekstschrijvers en schrijftrainers.

Vacatures bij Texperts

Online marketing en communicatie vacatures bij Texperts

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Texperts die momenteel aangemeld zijn. Staan er geen vacatures? Hou onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures bij Brabantia.

03 nov 2020 156 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Texperts jouw rating
1 2 3 4 5