Telindus

Telindus, onderdeel van de Proximus Groep, is de onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van access, connectivity en datacenteroplossingen in combinatie met managed services en multi-vendor support.

Telindus

Over Telindus

Telindus, onderdeel van de Proximus Company, is de onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van IT-infrastructuur oplossingen. Telindus kan aan de klant een totaaloplossing voor haar IT-infrastructuur bieden. Eén aanspreekpunt voor een compleet eindresultaat. Met deze oplossingen richt de organisatie zich op het garanderen van optimale en veilige toegang tot de volledige infrastructuur en maximale beschikbaarheid: overal, vanaf iedere plek.

Ontplooiingsmogelijkheden

Telindus staat bij zijn klanten en zijn leveranciers bekend om zijn klantgerichtheid. Wij zijn continu op zoek naar IT-specialisten met een commerciële of technische achtergrond. Dankzij een hoog certificeringniveau en toegang tot de nieuwste ontwikkelingen van leveranciers, loopt Telindus voorop in de markt. Telindus heeft ruime ervaring met klanten in alle segmenten van de markt.

Werkomgeving

Wie bij ons wil komen werken moet een klik hebben met Telindus, je moet om kunnen gaan met een veranderende en groeiende organisatie. Onze mensen zijn te typeren als professioneel, proactief, betrokken, respectvol en hebben een 'Can do' mentaliteit. De bedrijfscultuur is informeel, met een hoge betrokkenheid van de medewerkers. Klantgerichtheid vormt de basis van het denken en handelen. Pas jij in deze werkomgeving en ben je het Telindus type dat wij zoeken? Reageer dan op één van de vacatures of stuur een open sollicitatie naar hr@telindus.nl.

Arbeidsvoorwaarden

Telindus is een resultaatgerichte onderneming met ambitieuze groeidoelstellingen. Hiervoor heb je gemotiveerde medewerkers nodig en goede arbeidsvoorwaarden dragen hier natuurlijk aan bij. Naast een marktconform salaris kennen wij nog veel goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Telindus

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Telindus in Utrecht die aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er vandaag geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Telindus jouw rating
1 2 3 4 5