Tekstbureau Door Lotje Getikt

Door Lotje Getikt is een tekstbureau in Tilburg. Wij werken vanuit ons kantoor dat hartje centrum aan de Heuvelring ligt. Ons driekoppig team helpt bedrijven verder met hun content.

Tekstbureau Door Lotje Getikt

Over Door Lotje Getikt

Even voorstellen van links naar rechts: Charlotte is SEO-gecertificeerd schrijfster, online contentmaker, copywriter en eigenaresse van Door Lotje Getikt. Anne omschrijven we het beste als bedrijfsjournaliste en verhalenmaker. En taalpurist Nicole maakt al jouw verhalen tiptop in orde.

Wij zijn altijd bezig te innoveren voor perfecte online teksten. We zijn creatief en functioneel kritisch en praten niet klakkeloos met onze klanten mee. De originele content die hieruit volgt, onderscheidt het bedrijf van de concurrentie.

Online goed gevonden worden is van groot belang. Jarenlange ervaring met SEO-teksten voor een brede groep opdrachtgevers bewijst onze expertise op dit vlak. Door SEO te verbeteren, worden teksten niet alleen aantrekkelijker, het bereik ervan wordt ook veel groter. Met de juiste online inspanningen is die grote klapper ineens een stuk minder ver weg. 

Bij Door Lotje Getikt tref je geen onleesbare teksten vol zoekwoorden aan, maar verhalen die leuk zijn om te lezen en de doelgroep optimaal aanspreken. Zo steken mkb’ers hun kop boven het maaiveld uit en onderscheiden ze zich van de zolderkamerondernemer.

Als online gespecialiseerd contentbureau worden onze diensten regelmatig ingezet door internetbureaus en marketingbureaus. Deze combinatie helpt ondernemers optimaal met het vergroten van de online zichtbaarheid en het verhogen van het aantal conversies.

Nog meer schrijvers

Wij hebben een vast team aan flexibele schrijvers tot onze beschikking. Zij zitten altijd klaar om snel voor je aan de slag te gaan. Van links naar rechts: Aranka geeft ieder verhaal de enthousiaste saus die het verdient. Eva studeert aan de Universiteit van Tilburg en schrijft commerciële teksten voor ieder bedrijf. Nathalie volgde na haar werk bij Interpolis een studie tot contentspecialist en zet deze kennis in bij ons tekstbureau.

Door Lotje Getikt

Werken bij Door Lotje Getikt

Jongleren met pen, computer, telefoon en tijd: dat is werken bij Door Lotje Getikt. Wij helpen (middel)grote bedrijven en reclame- en marketingbureaus met SEO, conversiegerichte en mobielvriendelijke teksten. We bellen en typen, interviewen en typen, drinken koffie en typen en dat gaat de hele dag door. Maandelijks help jij zo’n 14 opdrachtgevers binnen jouw portfolio aan een betere online zichtbaarheid. Dat harde werken combineren we overigens wel met flinke lachsalvo’s en we kletsen regelmatig tijdens een borrel bij over andere dingen dan werk.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Door Lotje Getikt

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Door Lotje Getikt in Tilburg die aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er vandaag geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

04 jul 2019 913 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Tekstbureau Door Lotje Getikt jouw rating
1 2 3 4 5