TeKa Groep

De TeKa Groep is een toonaangevende en ervaren speler in de Nederlandse evenementen- en horecabranche. Jaarlijks faciliteren we in onze monumentale en industriële locaties circa 1100 evenementen voor gezelschappen van 50 tot 5.000 personen. Daarnaast zijn we actief in catering en horeca. Onze opdrachtgevers variëren van particulieren en mkb-bedrijven tot overheden en multinationals.

TeKa Groep

Over TeKa Groep

De TeKa Groep is opgericht in 1992. Van een organisatiebureau groeide het bedrijf uit tot een allround speler in de event-, catering- en horecabranche. Er werken circa 350 medewerkers.

Onder de TeKa Groep vallen diverse labels, waarmee verschillende doelgroepen worden aangesproken. De dagelijkse leiding van de Teka Groep is in handen van een managementteam onder leiding van directeur/eigenaar Timo Kruft. De verschillende locaties — deels in eigendom en deels in exploitatie via langjarige overeenkomsten — worden aangestuurd door locatiemanagers die in dienst zijn van de TeKa Groep en verantwoording afleggen aan de directie.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij TeKa Groep

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij de Teka Groep die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef TeKa Groep jouw rating
1 2 3 4 5