Teelen

Wij zijn Teelen. Een onderwijskundig bureau dat zich volledig richt op leren en toetsen. Het gelukkigst worden wij van opdrachtgevers die hun leerdoelen hebben behaald omdat wij mochten adviseren, begeleiden, vormgeven of uitvoeren. Onze kracht? Dat zijn onze gemotiveerde mensen. De combinatie van ervaring en specialisme stelt ons in staat om een antwoord te geven op elke leervraag. Onze missie? Leren en toetsen beter, begrijpelijker en toegankelijker maken, zodat mensen en organisaties zich kunnen blijven ontwikkelen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Teelen in Wilp

Over Teelen

Teelen is al meer dan 35 jaar een toonaangevende nichespeler, gespecialiseerd in (digitaal) leren en toetsen. Wij leveren met passie een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Wij werken voor kennisintensieve organisaties uit alle branches: overheid, onderwijs, profit en non-profit. Wij bieden een samenhangend producten- en dienstenpakket, bestaande uit adviezen, concepten, content, systemen, opleiding, begeleiding, certificering en projectmanagement.

Een zeer succesvol onderdeel van onze dienstverlening is ons toetssysteem TestVision, waarmee jaarlijks miljoenen toetsen worden afgenomen door tevreden klanten. De afgelopen jaren hebben wij met TestVision onder andere tien openbare Europese aanbestedingen gewonnen in het hoger onderwijs, maar ook in het bedrijfsleven koos een groot aantal organisaties voor ons toetssysteem. Wij hebben dus een naam hoog te houden.

Ons kantoor bevindt zich in een prachtig kasteel op landgoed 'De Lathmer' in Wilp.

Werken bij Teelen

Werken bij Teelen is geweldig. Jouw toekomstige collega's zullen dat bevestigen.
Wij zijn een hecht team met individuele specialisten die elkaar motiveren, inspireren en stimuleren. Fijne mensen die stuk voor stuk respectvol, betrokken, integer en open zijn.

Onze medewerkers:

  • krijgen veel vrijheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • zijn resultaatgericht, klantgedreven en gaan altijd voor een 8 of hoger;
  • nemen verantwoordelijkheid en durven te vernieuwen;
  • steunen elkaar en staan open voor elkaars ideeën;
  • zijn vakkundig en gepassioneerd.

Herken je jezelf hierin? Dan hopen we dat jij reageert op onderstaande vacatures.

(Online) Marketing en communicatie vacatures en stages bij Teelen

Bekijk hieronder de marketing vacatures of communicatie vacatures bij Teelen die momenteel aangemeld staan zijn op Marketing & Communicatie Vacatures. Staat er niets? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

24 feb 2022 401 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Teelen jouw rating
1 2 3 4 5