Technautic

In de wereld van Technautic staat varen centraal. Technautic is specialist op technisch-nautisch gebied en heeft zowel de producten als de deskundigheid in huis die je op de boot nodig hebt voor een optimale watersportbeleving. De merken en producten in het leveringsprogramma van Technautic worden verkocht in de watersport- en hengelsportmarkt.

Technautic

Over Technautic

Technautic is onderdeel van Way Group samen met Technolyt en Technex. De Way Group is een groep bedrijven met één gemeenschappelijke doelstelling: producten leveren die net even slimmer zijn, net even beter doordacht dan concurrerende producten. En natuurlijk net even beter voor het milieu. Met deskundigheid, innovatieve technieken en een onvermoeibaar streven naar 'operational excellence' bieden wij al onze doelgroepen een uitgekiend assortiment op maat.

We love watersports

In de wereld van Technautic staat varen centraal. Technautic is specialist op technisch-nautisch gebied en heeft zowel de producten als de deskundigheid in huis die je op en rondom de boot nodig hebt voor een optimale watersportbeleving.
Kortom: als je boot je lief is, als je zeker wilt weten dat je het juiste koopt voor je boot, dan ga je natuurlijk naar Technautic. De producten, adviezen en deskundigheid van Technautic zijn als het ware 'onderdeel' van je boot.

Producten

Technautic wil onderdeel van je boot zijn en levert hiervoor producten die je nodig hebt voor een optimale watersportbeleving. Wij doen dit op een deskundige, vriendelijke en zeer servicegerichte manier met een breed en diep assortiment van A-merken en watersportartikelen die vaak net even slimmer zijn.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Technautic

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij Technautic die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

11 nov 2019 417 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Technautic jouw rating
1 2 3 4 5