Tear

Tear helpt mensen zelf op te staan uit armoede en onrecht. Mensen verantwoordelijkheid geven: het werkt, en het is typisch Tear. Doe je mee?

Tear

Over Tear

Al ruim 40 jaar lang helpt Tear mensen zelf op te staan uit armoede en onrecht. Dit doen we wereldwijd samen met lokale organisaties en kerken. We bouwen aan weerbare communities en waar nodig vullen wij aan. Recht doen is voor ons een opdracht van God. 

Door het steunen van lokale initiatieven zorgt Tear dat mensen die gebukt gaan onder onrecht of armoede weer in hun kracht komen te staan. Naast de hulp in landen ver weg werken we ook in Nederland aan bewustwording rondom gerechtigheid. We moedigen mensen aan om hier het verschil te maken in hun dagelijks leven. Dit doen we door middel van initiatieven als de 40 dagen kalender, Nacht Zonder Dak en de Justice Conference.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Tear

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Tear die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Tear jouw rating
1 2 3 4 5