Team ITG

Wij maken samenwerking mogelijk. We versimpelen het ingewikkelde, automatiseren het inefficiënte en creëren het bijzondere.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Team ITG in Zeist

Over Team ITG

De laatste jaren zijn we enorm gegroeid: nieuwe mensen, nieuwe technologie en veel fantastische nieuwe klanten. We zijn een door technologie gedreven marketingbedrijf met een missie. Een missie om marketeers te bevrijden. Hoe? Met een mix van onze geavanceerde tech oplossingen, ons toegewijde team van bijna 1.000 marketeers, fanatieke klantenservice en een passie om iedereen te helpen hun creatieve best te zijn. Hello tomorrow.

Onze mensen

Van nature zijn wij ondernemend, proactief, gepassioneerd en altijd aanspreekbaar. Het zijn onze mensen die het verschil maken. We hebben allemaal hetzelfde gemeen: ons hart gaat sneller kloppen van marketing technologie.

Innovatie

Technologie omwille van technologie is niet onze stijl. Wij staan voor technologie die verbetert en vooruitgaat. Yes please.

Vacatures voor ambitieuze game-changers

Bij Team ITG staan onze mensen centraal bij alles wat we doen. We zijn op zoek naar briljante talenten die zich bij ons ambitieuze team willen aansluiten. Met onze innovatieve oplossingen bevrijden we marketeers, zodat ze een echte impact op de wereld kunnen maken. Reageer op een van de vacatures en laat wereldwijde merken groeien. Sluit je aan bij de Team ITG revolutie & change the game.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Team ITG 

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Team ITG die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

25 nov 2021 193 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Team ITG jouw rating
1 2 3 4 5