Targetoo

Het bedrijf Targetoo, gespecialiseerd in mobile advertising is opgericht in 2013 in Amsterdam. In de afgelopen jaren hebben we gewerkt met merken als Heineken, GapGemini, De Staatsloterij en Nike. Na een explosieve start is Targetoo in korte tijd snel gegroeid met inmiddels kantoren in Spanje en Londen. Op het moment zien wij onszelf nog steeds als een jong en snelgroeiend bedrijf met een informele werksfeer.

Targetoo

Targetoo en de DSP

De technologie achter Targetoo heeft de hoogste standaard naast andere Demand Supply Platforms. Dit betekent dat wij onze klanten de beste kansen kunnen bieden op het gebied van doelgroep targeting denk hierbij aan tijd en locatie. Technisch gezien kunnen wij meer dan 60.000 apps en 45.000 mobiele websites bereiken.

Klinkt ingewikkeld? We vertellen je er alles over tijdens een kopje koffie nadat jij ons je cv gemaild hebt.

(Online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Targetoo

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Targetoo die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij Targetoo in Amsterdam.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Geef Targetoo jouw rating
1 2 3 4 5