TALK ABOUT

TALK ABOUT is hét Communicatie en PR-bureau met echte Brabantse roots en wereldse ideeën. Wij maken KABAAL op het gebied van communicatie en PR. Op een persoonlijke, efficiënte manier zorgen wij voor het juiste geluid voor elke klant in NL én daar buiten.

Vacatures bij TALK ABOUT

Over TALK ABOUT

Als Communicatie- en PR-bureau helpen wij je met het vertellen van het juiste verhaal aan de juiste doelgroep via de juiste middelen. Wij hebben oprechte interesse in mensen en merken en zetten persoonlijke aandacht op nummer 1. Wij zijn content creators, sparringpartners en zijn verrassend, ontzorgend en creatief. We THINK BIG. Met ons breed netwerk mediarelaties, korte lijntjes en onze no-nonsense aanpak onderscheiden wij ons van andere bureaus. Opdrachtgevers waarderen onze Brabantse gastvrijheid en onze 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit. We kijken liever naar wat er wél kan en handelen altijd 'lekker hands-on'.

Wij werken met vijf medewerkers op ons Communicatie- en PR-bureau voor zowel kleine als grote opdrachtgevers die behoefte hebben aan naamsbekendheid, social media-management, free publicity of begeleiding bij het vieren van een jubileum. Wij werken in verschillende branches; van lifestyle, tot de financiële wereld en van food tot installatie & techniek. Wij staan altijd aan en ons doel is een happy partnership met al onze relaties.

Vacatures bij TALK ABOUT

(Online) Marketing en communicatie vacatures en stages bij TALK ABOUT

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij TALK ABOUT die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing of communicatie jobs bij TALK ABOUT in Ulvenhout.

 

17 dec 2020 335 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef TALK ABOUT jouw rating
1 2 3 4 5