Taalclub

Een vreemd land en de taal niet goed spreken. Dat is enorm lastig! De Taalclub helpt statushouders op weg in Nederland. Met de hulp van de Taalclub kunnen deelnemers zich in 18 maanden verstaanbaar maken in het Nederlands en meedoen in de maatschappij. Ook luisteren we naar de toekomstdroom van statushouders en ondersteunen we deelnemers door middel van persoonlijke begeleiding. Welkom bij de Taalclub!

Taalclub

Over de Taalclub

Door de huidige wereldproblematiek zijn veel jongeren genoodzaakt hun land te verlaten om elders een veilige haven te vinden. Ook Nederland staat voor de uitdaging om nieuwe statushouders op een juiste manier wegwijs te maken in onze maatschappij. De Taalclub verzorgt een intensief taalprogramma voor jonge statushouders en vluchtelingen. In 18 maanden werken de jongeren aan de basisvaardigheden van het Nederlands, gericht op de arbeidsmarkt.

Wat doet de Taalclub?

Voor nieuwkomers in Nederland is het van belang zelfstandig en volwaardig mee te doen en bij te dragen aan de samenleving. Maar waar begin je als je de taal niet spreekt en jouw nieuwe thuishaven niet kent? De Taalclub heeft in samenwerking met statushouders en taalprofessionals een programma ontwikkeld dat verder kijkt dan de meeste basis inburgeringscursussen. Bij de Taalclub speelt ook de droom van jongeren een belangrijke rol en zijn taalmcoaches 1-op-1 betrokken bij de voortgang van de jongeren. Zo leren we met elkaar en van elkaar!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Taalclub

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Taalclub in Rotterdam? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Taalclub jouw rating
1 2 3 4 5