SWIMM

Zet een stip aan de horizon en werk samen met ambitieuze mensen om daar te komen. Geweldige dingen doen met geweldige mensen. Dat drijft ons!

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Swimm in Boxtel

Wat is SWIMM?

De Intelligent Pool van SWIMM is een compact zwembad met tegenstroom, waardoor mensen op een kleine oppervlakte toch eindeloos veel zwem mogelijkheden hebben en de perfecte zwemtraining kunnen doen. De zwemmer kan dankzij het intelligente systeem zelf een trainingsprogramma inrichten via het internet. Onder andere Nederlandse topzwemmers Ranomi Kromowidjojo, Ferry Weertman en Maarten van der Weijden zijn in het trotse bezit van de Swimm.

We willen het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maken om te bewegen in water, om zo een gezonde en sportieve levensstijl te realiseren. In Nederland, maar zeker ook daarbuiten. Zo werken we samen aan een vitalere maatschappij. 

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij SWIMM in Boxtel

Werken bij SWIMM

Voldoening, plezier, enthousiasme, succes en persoonlijke groei lopen als een rode draad door alles wat we doen. Dankzij de snelle groei van het bedrijf, bevindt SWIMM zich nu in een fase waarin het team zich snel uitbreidt. Daarbij zijn nieuwe gezichten geen raar fenomeen. De samenwerking rondom een gemeenschappelijk doel brengt het team, nieuw of oud, samen en zorgt ervoor dat iedereen met de neuzen dezelfde kant op staat.

We stimuleren een zelfsturende omgeving, want dat werkt nu eenmaal creatiever en efficiënter. Hier past geen strenge hiërarchie bij. Iedereen mag een mening hebben en goede ideeën en suggesties worden altijd gewaardeerd. We werken met een start-up mentaliteit in een professionele organisatie. We vieren de successen die we behalen, maar formuleren direct nieuwe doelen om verder te bouwen aan onze visie.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij SWIMM

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van SWIMM in Boxtel die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

 

19 jan 2022 311 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SWIMM jouw rating
1 2 3 4 5