SUSA flexibel studentenwerk

Al meer dan 70 jaar is het onze missie om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. Hierdoor kunnen zij werk en studie goed combineren. Met dat doel is SUSA (Stichting Utrechtse Studenten Arbeidsvoorziening) in 1947 opgericht door universiteit en studenten.

SUSA flexibel studentenwerk

Over SUSA

Inmiddels is SUSA uitgegroeid tot een innovatief familiebedrijf en staat het nog altijd voor de belangen waarvoor het ooit is opgericht. Onze missie wordt vormgegeven in het door SUSA ontwikkelde Poolconcept®. Hiermee biedt SUSA studenten en opdrachtgevers een stabiele maar flexibele werkrelatie.

Uitvinder van het Poolconcept®

SUSA is gespecialiseerd in het organiseren van studentenpools. De SUSA-studenten worden specifiek voor één bedrijf geworven en alleen daar ingezet. Middels het Poolconcept® ontzorgt SUSA, naast het rekruteren en verlonen van geschikte studenten, haar opdrachtgevers door ook de inzet en begeleiding van onze studentenpools te organiseren.

Met een langdurig betrokken en flexibele studentenpool die precies aansluit op de flexibele behoeften worden opdrachtgevers gericht ondersteund in het opvangen van pieken en dalen in de bezetting van bedrijven. Daarnaast krijgt de opdrachtgever duurzaam toegang tot een kweekvijver van hoogopgeleid talent. Met de toenemende spanning op de arbeidsmarkt wordt dit steeds belangrijker en waardevoller.

Studenten kunnen bij SUSA terecht voor een structurele bijbaan gedurende hun hele studie. SUSA zorgt ervoor dat het drukke studentenleven en de vaak wekelijkse variërende beschikbaarheid gecombineerd kan worden met een interessante bijbaan. 

Marketing en communicatie vacatures bij SUSA

Ben jij benieuwd naar (online) marketing vacatures of communicatie vacatures en stages bij of via SUSA? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SUSA flexibel studentenwerk jouw rating
1 2 3 4 5