SUPERMINDS

SUPERMINDS is een creatieve denktank in interactieve merkbeleving waarbij we on- en offline met elkaar verbinden om de boodschap op een onvergetelijke manier over te brengen.

SUPERMINDS

Over SUPERMINDS

Yes! Gevonden. Eindelijk een creatieve denktank die niet in hokjes denkt, maar lekker buiten de lijntjes kleurt. Of liever gezegd: het canvas is nog leeg en daar gaan wij met veel passie en creativiteit een invulling aan geven. Interactieve merkbeleving waarbij we on- en offline met elkaar verbinden om jouw boodschap op een onvergetelijke manier over te brengen. Hoezo reclamebureau of digitaal bureau? Die hokjes zijn bedacht door bureau’s die heel goed zijn in het één en bang zijn voor het ander.

Bij SUPERMINDS zijn we van alle markten thuis: ‘we talk the talk but also walk the walk!’ Enerzijds door kennis van (digitale) marketing en media, anderzijds door gevoel voor communicatie en branding om zo ook daadwerkelijk over te gaan tot een praktische doorvertaling en uitvoer. Daarnaast zijn wij aangesloten bij NIMA, Nederlands instituut voor marketing. Wij handelen graag snelslim en simpel. Drie belangrijke woorden waar je veel voordeel van gaat hebben. Wij zijn áltijd snel. We staan direct voor je klaar en gaan snel te werk, waardoor jij niet lang hoeft te wachten op een goed idee welke je eigenlijk gister al nodig had. Wij werken slim. We houden niet van ‘uurtje-factuurtje’ en gaan graag voor de lange termijn relatie middels onze Marketing On Demand Service waarbij geldt: geen goed idee, geen rekening, geen risico: slim hè?! En we houden het graag simpel. Als we onze ideeën in te veel zinnen moeten uitleggen, hebben we er niet goed genoeg over nagedacht. ‘Keep it simple’ is dan ook ons motto!

Our team

De kracht van ons buro zit in het enthousiasme, de kennis en ervaring, maar vooral in de passie waarmee gewerkt wordt door onze superstars. En dat merk je meteen! Toegewijde creativo's die dag en nacht klaar staan voor jou! SAMEN werken is key, zowel in- als extern. Een gestroomlijnd team wat perfect op elkaar is ingespeeld. Maar daarnaast leven wij ons compleet in jouw bedrijf in en gaan we samen voor het maximale resultaat en altijd voor de langere termijn. Op deze manier heb je aan slechts een half woord genoeg en dat scheelt weer tijd én dus geld!

Voor onze eigen office warming wilden we op een creatieve manier met ons hele team opvallen, en dát is gelukt:

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij SUPERMINDS

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij SUPERMINDS die momenteel aangemeld staan op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SUPERMINDS jouw rating
1 2 3 4 5