Sunshower

Sunshower ontwikkelt innovatieve, wellness producten voor in de douche. De Sunshower is verkrijgbaar in verschillende variaties: als inbouwmodel in nieuwe douches of als opbouwmodel in bestaande douches. Met infrarood functie of alleen met uv-licht.

online marketing en communicatie vacatures bij Sunshower in Amsterdam

Over Sunshower

Sunshower is in 2003 begonnen als afstudeerproject van twee studenten van de TU Delft. Sunshower is een systeem dat laag gedoseerd UV-en infraroodlicht geeft terwijl je doucht om je gezond te blijven voelen. Dit systeem is verder ontwikkeld door dermatologen onder de naam Dermasun Medical, die het laag gedoseerde UV-licht gebruiken voor de behandeling van chronische huidaandoeningen. Samen vormen deze bedrijven de Sunshower Groep.

We vinden het belangrijk dat mensen goed in hun vel zitten en in balans zijn. Goed voor jezelf en je lichaam zorgen is daar een wezenlijk onderdeel van, want een ontspannen lichaam creëert een ontspannen geest. Onze dagelijkse motivatie is om bij te dragen aan wat mensen fitter, vitaler en energieker maakt. 

Sunshower gelooft in de kracht en positieve effecten van zonlicht. Het weldadige gevoel van een ‘dagje’ zon maken we (thuis) toegankelijk voor iedereen, het hele jaar door.

Werken bij Sunshower

Wij zijn Sunshower, en wij geloven dat gezond licht mensen blijer en vitaler maakt. Dat begint bij onszelf. Alleen met een ijzersterk, gezond en gelukkig team kunnen wij de zon laten schijnen.

Dat vraagt om een stevige basis, zoals heldere afspraken over ieders bijdrage aan de voortgang op onze missie. Met daarop een warm nest - onze cultuur waarin je echt jezelf kunt zijn en het als thuiskomen voelt.

Succes op zichzelf leidt niet naar geluk, maar geluk draagt zeker bij aan succes. Daarom dragen we al onze collega's een warm hart toe en spannen we ons in om iedereen hier een fijne werkomgeving te bieden waarin je wordt gezien en gehoord.

Werken bij Sunshower in Amsterdam

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Sunshower

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Sunshower in Amsterdam die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

22 jun 2021 198 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Sunshower jouw rating
1 2 3 4 5