Submarine Channel

Stichting Submarine Channel produceert en publiceert interactieve documentaires, interactieve animatie en virtual reality-producties. Vanuit studio’s in Amsterdam en Los Angeles, creëert Submarine Channel vernieuwende content die de nieuwste technieken onderzoekt om visueel uitdagende en cross- en transmediale verhalen te vertellen.

Submarine Channel

Over Submarine Channel

Submarine Channel opereert in een internationale context. We maken voorbeeldprojecten die vaak in de prijzen vallen, zoals de korte VR-film Ashes to Ashes, de transmedia documentaire Last Hijack Interactive of de interactieve documentaire Refugee Republic. Daarnaast maken we redactionele content zoals artikelen of Screendiver.com (een distributieplatform voor interactieve comics). Met een klein, internationaal, hecht team bestaande uit een creatief producent, een line producer, een een redacteur en een impact manager werk je aan interactieve projecten die in ontwikkeling of in productie zijn.

Submarine Channel maakt deel uit van het veelvuldig bekroonde productiebedrijf Submarine, dat in 2000 is opgericht door Bruno Felix en Femke Wolting, beiden pioniers in de Nederlandse mediawereld. Bij Submarine en Submarine Channel samen werken ongeveer 25 mensen, waaronder producenten, ontwerpers en stagiaires. Bij Submarine Animatie werken nog eens 20 mensen.

(Online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Submarine Channel

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Submarine Channel die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Submarine Channel in Amsterdam!

03 mei 2019 503 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Submarine Channel jouw rating
1 2 3 4 5