Stylepoint

Stylepoint is de gespecialiseerde importeur van gedekte tafelartikelen als porselein, glaswerk en bestek. Stylepoint levert aan onder andere horecabedrijven met een nauwkeurig geselecteerd distributienetwerk. In de afgelopen jaren heeft Stylepoint een betrouwbare en zeer stabiele reputatie opgebouwd met kwalitatief sterke merken, een breed assortiment en service gerichte handelsmethode.

Stylepoint

Over Stylepoint

Het hoofdkantoor en Europees magazijn is gevestigd in Utrecht van waaruit, via het distributienetwerk, de horeca markt wordt bediend.

Het assortiment is geschikt voor alle kwaliteits- en serviceniveaus van de gastvrijheids- en cateringindustrie. De gevoerde merken en aangeboden artikelen lenen zich uitstekend voor meerdere toepassingen en combinatiemogelijkheden.

Stylepoint voegt continu artikelen aan het assortiment toe, waarbij gelet wordt op de wensen van de gebruiker en innovaties in de markt. Dit immer tegen scherpe prijzen en uiteraard gewaarborgde horecakwaliteit. Wij zijn trots u onze producten te presenteren welke bestaan uit horecaporselein als St.James, Porcelite en Q Fine China. De bestekmerken, Becchetti en Inoxbeck. Stölzle en Paşabahçe glaswerk artikelen, Melamine buffetartikelen en Daymark Voedselveiligheidsartikelen.

Marketing en communicatie vacatures bij Stylepoint

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Stylepoint in Utrecht? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stylepoint jouw rating
1 2 3 4 5