Stuurmen

We bouwen merken met en voor de ambitieuze. Zij die middelmaat maar oersaai vinden en willen breken met het ‘gewone’. Als award-winning Branding & Digital studio combineren we merkstrategie, merk ontwerp en digitaal om bedrijven te helpen transformeren naar merken om verliefd op te worden. Kill off the average – middelmaat is oersaai.

online marketing en communicatie vacatures bij Stuurmen in Eindhoven

Over Stuurmen

Stuurmen zet brandende ambitie om in merkstrategie en bewapent je met digital awesomeness. Kill off the average – middelmaat is oersaai.

KILL OFF THE AVERAGE

Of ze nu klein of groot zijn, onze klanten hebben allemaal iets gemeen. Ze zijn abnormaal ambitieus en dat zie je terug in hun product of dienst. They 'want to be the very best, like no one ever was.' - Ash Ketchum

Stuurmen bestaat om klanten te helpen deze sprong te maken. We duiken tot de kern van het DNA en helpen ze te transformeren in een merk om verliefd worden. Zowel online als offline.

Stuurmen zetelt in het creatieve hart van Eindhoven: Strijp-S. Wat ooit was, inspireert tot wat kan worden. Resultaten uit het verleden bieden lessen voor de toekomst: vakmanschap vraagt om verbeeldingskracht. Daarom staat er nooit een rem op creativiteit. In de Stuurmen-studio komt alles samen. DNA wordt vertaald naar merkstrategie, merkstrategie krijgt vorm in onder meer super-duper merkidentiteiten en prijswinnende websites. Geen detail ontsnapt aan onze aandacht, achter alles zit een gedachte.

online marketing en communicatie vacatures bij Stuurmen in Eindhoven

Werken bij Stuurmen

Work hard, work hard. Werken voelt voor ons als spelen, spelen als werken. De ambitie spat van de muren, iedere dag opnieuw. Met tomeloze energie leggen we de lat hoog, en als het even kan nog een stukje hoger.

Perks

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een competitief salaris;
 • Laptop: je eigen laptop en accessoires;
 • Groei-mentaliteit: budget voor je eigen ontwikkelpad;
 • 25 vakantiedagen per jaar als je full-time werkt;
 • Extra vrij tussen kerst en oud-en nieuw.
 • Pensioenregeling;
 • Kill off the average office op Strijp-S;
 • Gezamenlijke lunch en gratis snacks;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Meewerken aan Award-winning opdrachten en leren van Awwwards-juryleden (zowel design als development).

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Stuurmen

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Stuurmen in Eindhoven die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures bij Stromma!

16 mrt 2021 331 Redactie 0
Deel dit artikel via:
 • Share on Google+
Geef Stuurmen jouw rating
1 2 3 4 5