StudyTree

StudyTree werkt voor onderwijsinstellingen zoals universiteiten, hogescholen, middelbare scholen, en particuliere instellingen. De geleverde diensten zijn verschillend per situatie, en afhankelijk van de vraag van de betreffende instelling. Voorbeelden van activiteiten zijn legio. StudyTree geeft bijvoorbeeld advies over de inhoud van lesprogramma’s, verzorgt de ontwikkeling van lesprogramma en voert onderwijsactiviteiten uit binnen instellingen met haar eigen StudyTree docenten.

StudyTree

Over StudyTree

In grote lijnen laten de activiteiten van StudyTree zich samenvatten in twee grote takken: consumenten diensten en diensten voor onderwijsinstellingen.

Met haar consumentendiensten ondersteunt Studytree scholieren en studenten. Daarnaast biedt StudyTree verdieping en verbreding voor diegene met de interesse en capaciteiten. Door zowel aan de onderkant als de bovenkant van het niveau te opereren, draagt StudyTree bij om het gemiddelde niveau wat aangeboden wordt structureel te verhogen.

De diensten voor onderwijsinstellingen zijn vooral bedoeld om (tijdelijke) capaciteitsproblemen op te lossen, en om kwalitatieve verbeteringen door te voeren. Door de ervaring uit de consumentendiensten en de verschillende standaard oplossingen te combineren, ontstaat voor elke situatie een uniek en kwalitatief hoogwaardige dienst.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij StudyTree

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij StudyTree die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij StudyTree in Amsterdam.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef StudyTree jouw rating
1 2 3 4 5