Studiemeesters

Studiemeesters is een warme, open, vriendelijke organisatie die studenten helpt met hun studie of scriptie. Daarbij helpen we student zowel inhoudelijk, als op het gebied van proces en motivatie. We doen dat vanuit verschillende vestigingen in het hele land. Wij begeleiden studenten individueel, dat wil zeggen, we begeleiden op een manier die aansluit op de doelen en wensen van studenten. Onze kracht is de tevredenheid van studenten en onze uitstekende reputatie.

Studiemeesters

Over Studiemeesters

Studiemeesters bestaat uit een groep gespecialiseerde, betrokken professionals met heel veel ervaring. Sinds 2011 geven we studiebegeleiding aan hbo- en wo-studenten. Ook hebben we een prettige studiezaal waar studenten geconcentreerd kunnen studeren of schrijven. We zijn gevestigd in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam.

Methode
Studenten die beter willen presteren ervaren vaak twee uitdagingen. Ze hebben last van uitstelgedrag en zijn inhoudelijk nog niet goed genoeg onderlegd. Deze twee uitdagingen versterken elkaar: Een uitsteller zal nooit beter worden in zijn vak, en iemand die minder goed is in een taak zal deze uitstellen. Daarom besteden begeleiders van Studiemeesters aandacht aan zowel vakinhoudelijke vooruitgang als studiemotivatie. Dankzij deze combinatie boeken studenten in korte tijd grote vooruitgang.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Studiemeesters

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Studiemeesters? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures bij Studiemeesters in Rotterdam.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Studiemeesters jouw rating
1 2 3 4 5