Stromma Nederland

Met een lange historie die start in 1912 met Rederij Bergmann en Meijer's Rondvaarten (jaren' 20), groeide Stromma Nederland uit tot de oudste en één van de grootste rederijen van Amsterdam met een duurzame vloot.

online marketing en communicatie vacatures bij Stromma Nederland in Amsterdam

Over Stromma Nederland

Wij organiseren rondvaarten door de grachtengordel en tal van arrangementen aan boord van onze 31 rondvaartboten, vijftien sloepen, een salonboot en 100 waterfietsen. Ook bieden we excursies in Nederland en België en verkopen we souvenirs. Met de Amsterdam Pass bieden we een totaalpakket van toeristische activiteiten in en rond Amsterdam.

Wij zijn dagelijks op de grachten te vinden en werken met passie voor de stad, oog voor innovatie en liefde voor duurzaamheid. Zo bieden we toeristen, bewoners, bedrijven, families en iedereen die iets te vieren heeft een onvergetelijke ervaring met een goed gevoel en het beste uitzicht op de stad.

Stromma Nederland voert de merken 'Canal Tours Amsterdam,' 'Canal Tours Utrecht', 'Hop on-Hop off', 'Amsterdam Excursions' en 'Amsterdam Pass' met distributiekanaal Stromma.com. Stromma Nederland maakt onderdeel uit van de Zweedse Stromma Group (Strömma Turism & Sjöfart).

Your host in Amsterdam

Als gastheer van de stad zetten we ons met een team van enthousiaste medewerkers in om onvergetelijke ervaringen te bieden aan onze gasten in Amsterdam en Utrecht. Wij streven er altijd naar om onze gasten memories for life mee te geven. Onze vloot heeft voor elk wat wils. Een ontspannen rondvaart op een klassieke rondvaartboot, onbekende grachtjes verkennen per elektrische sloep, op eigen tempo de grachtengordel ontdekken per waterfiets, een grachtentransfer om vervoer met sightseeing te combineren of dineren en borrelen aan boord – bij Stromma kan het.

online marketing en communicatie vacatures bij Stromma Nederland in Amsterdam

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Stromma Nederland

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Stromma in Amsterdam die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures bij Stromma!

10 mrt 2021 242 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stromma Nederland jouw rating
1 2 3 4 5