StickyLock

StickyLock creëert en visualiseert digitale belevingen. Wij bouwen vol passie aan gebruiksvriendelijke applicaties en geweldige games. Dit doen we al jaren volledig in huis met de meest innovatieve technologieën en de beste professionals. Kwaliteit, creativiteit, duurzaamheid en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk.

werken bij StickyLock

Over StickyLock

"Hoe komen jullie toch aan dat logo?", krijgen we vaak als reactie. Dit leggen wij graag aan je uit.

Wij hebben niet voor niets een arm van een octopus in ons logo. Een octopus is een weekdier met acht armen en drie harten. Een flexibel, adaptief, sterk, slim en vasthoudend schepsel, kenmerken die naadloos op ons aansluiten. Als je zaken doet met StickyLock, dan omarmen wij je met vele armen en geven je die persoonlijke aandacht. Het slot in ons logo staat voor betrouwbaarheid, vertrouwen en standvastigheid. Wij gaan voor kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid!

Vacatures bij StickyLock

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij StickyLock

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij StickyLock die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

23 okt 2020 322 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef StickyLock jouw rating
1 2 3 4 5