Stichting !WOON

!WOON adviseert en helpt bewoners met oplossen van problemen en nemen van initiatieven in en rond de woning. We zijn in 2017 ontstaan door samengaan van het Amsterdams Steunpunt Wonen en de Wijksteunpunten Wonen. We werken voor huurders en eigenaar bewoners en zijn actief in Amsterdam, Leiden, Haarlem, Zaanstad en regio.

Stichting !WOON

Over !WOON

!WOON geeft bewoners informatie en advies over huren, kopen, energie, organisatie en participatie. We zijn er voor huurders, kopers en woningzoekenden. We zijn een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk, het belang van de bewoners staat voorop. Veel van ons werk wordt betaald door de gemeente. Regelmatig worden we ook ingehuurd om bewoners bij te staan in een proces van renovatie of herstructurering. Dan is de bewonersorganisatie opdrachtgever en betaalt de verhuurder de kosten.

Onze wijkteams in Amsterdam adviseren bewoners over en helpen met oplossen van problemen rond huren, onderhoud, renovatie,Verenigingen van Eigenaren, energie, woningzoeken, prettig wonen voor ouderen en andere woning en woonomgeving gerelateerde zaken. Deze diensten zijn gratis voor bewoners, het is een service die betaald wordt door de gemeente.

Onze projectteams en programma's werken samen met bewoners aan energiebesparing, woningkwaliteit, langer thuis wonen voor ouderen, organisatie van bewoners en nieuwe vormen van participatie.

Ons team Beleidsadvies adviseert huurdersorganisaties bij het overleg met hun verhuurder.

Ons spreekuur in Haarlem helpt bewoners van de Transvaal- en Frans Halsbuurt.

Ons team in Leiden adviseert Leidse bewoners en huurdersorganisaties.

Werken bij !WOON

!WOON werkt al 30 jaar met bewoners aan een prettig, goed onderhouden en betaalbaar thuis voor iedereen. Onze medewerkers adviseren, ondersteunen en wijzen de weg met expertise en betrokkenheid. Binnen de organisatie heerst een persoonlijke en informele sfeer. De lijnen zijn kort en onze medewerkers vormen een mooie mix tussen ervaren en nieuwe mensen. De diversiteit van het team (culturele achtergrond, leeftijd, man/vrouw) is naast kwaliteit een belangrijke factor bij de selectie. Bij !WOON werken ruim 100 medewerkers, 10 stagiaires en 100 vrijwilligers. Onze medewerkers zijn professioneel en hebben veel ervaring. 

Marketing en communicatie vacatures bij !WOON

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Stichting !WOON die op dit moment aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Blijf dan op de hoogte van nieuwe uitdagingen bij !WOON door je aan te melden op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting !WOON jouw rating
1 2 3 4 5