Stichting !WOON

!WOON geeft bewoners informatie en advies over huren, kopen, energie, organisatie en participatie. We zijn er voor huurders, eigenaar-bewoners en woningzoekenden. We zijn een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk, het belang van de bewoners staat voorop.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Stichting !WOON in Amsterdam

Over Stichting !WOON

!WOON adviseert en helpt bewoners met vragen en problemen op het gebied van wonen. Ook betrekken we bewoners bij het verbeteren en verduurzamen van hun eigen buurt en het opzetten van innovatieve projecten zoals wooncoöperaties. We zijn er voor bewoners in Amsterdam en de regio. Bij ons werken zo´n 110 medewerkers en ongeveer evenveel vrijwilligers.

Werken bij !WOON

!WOON werkt al 30 jaar met bewoners aan een prettig, goed onderhouden en betaalbaar thuis voor iedereen. Onze medewerkers adviseren, ondersteunen en wijzen de weg met expertise en betrokkenheid. Binnen de organisatie heerst een persoonlijke en informele sfeer. De lijnen zijn kort en onze medewerkers vormen een mooie mix tussen ervaren en nieuwe mensen. De diversiteit van het team (culturele achtergrond, leeftijd, man/vrouw) is naast kwaliteit een belangrijke factor bij de selectie. 

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij !WOON

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Stichting !WOON die op dit moment aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Blijf dan op de hoogte van nieuwe uitdagingen bij !WOON door je aan te melden op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

26 feb 2019 654 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting !WOON jouw rating
1 2 3 4 5