Stichting Wandelnet

Samen met bijna 1000 vrijwilligers werkt Stichting Wandelnet sinds 1980 aan de kwaliteit van het wandelen. Dit doen we voor de 10,5 miljoen wandelaars Nederland.

online marketing en communicatie vacatures bij Stichting Wandelnet in Amersfoort

Over Stichting Wandelnet

Bij wandelen komt meer kijken dan je in eerste instantie vaak denkt. Niet alleen het uitzoeken van mooie routes en het zorgen voor toestemming om ergens te mogen lopen of markeren, maar in ons compacte land is het ook een uitdaging de kwestbare infrastructuur van de wandelaar te beschermen en behouden.

Daarom zetten wij ons ook in om politiek aandacht te vragen voor wandelen, zodat provincies en gemeenten zorgen dat er ruimte is om veilig en aantrekkelijk te voet te gaan en oversteken niet zomaar worden opgeheven. Dit doen we natuurlijk niet alleen. De inzet van ruim 900 vrijwilligers en de steun van onze partners is hierbij onmisbaar!

Werken bij Wandelnet

Bij Wandelnet maken we werk van wandelen. Met een team van 9 medewerkers en bijna 1.000 vrijwilligers gaan we de uitdaging aan om nóg beter in te spelen op de populariteit van wandelen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Stichting Wandelnet

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Stichting Wandelnet die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

11 jun 2021 261 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting Wandelnet jouw rating
1 2 3 4 5