Stichting VakantiePas

De Stichting KinderVakantiePas bemiddelt tussen activiteitenaanbieders en kinderen in Den Haag, Leiden en regio. Dit op het gebied van kunst en cultuur, sport en recreatie in schoolvakanties.

Stichting VakantiePas

Over de VakantiePas

De VakantiePas wordt uitgegeven door de Stichting VakantiePas in Den Haag en bestaat in twee vormen:

  1. De ZomervakantiePas. Een boekje vol activiteiten die kinderen en hun ouders/begeleiders in de zomervakantie kunnen bezoeken met VakantiepasKorting.
  2. De VakantiepasClub. Een digitale club waarvan de leden (7600 in februari 2016) voor elke andere schoolvakantie een activiteitenaanbod in hun mailbox krijgen.

Doel
De VakantiePas laat kinderen andere kanten van hun leefomgeving ontdekken door hen te stimuleren deel te nemen aan ‘nieuwe’ activiteiten. De activiteiten zijn altijd te bezoeken mét VakantiepasKorting en zijn zo evenwichtig mogelijk gespreid over kunst & cultuur, recreatie & sport, natuur & milieu en mens & maatschappij.

Inhoudelijk thema
De Stichting VakantiePas bedenkt elk jaar, in samenwerking met andere organisaties, een thema-actie. Met deze actie willen wij kinderen spelenderwijs in contact brengen met een onderwerp van maatschappelijk belang.
De VakantiePas draagt zo bij aan een zinvolle besteding van de schoolvakanties én aan de participatie en leefbaarheid in stad en regio.

Verspreidingsgebied
In 2016 werd de VakantiePas voor de 21ste keer in Den Haag, voor de 14de keer in Leiden en voor de 13de keer in Leiderdorp, Oegstgeest en Voorschoten verspreid, in een oplage van ongeveer 75.000 exemplaren.

Verspreiding
De gratis VakantiePas wordt aan alle kinderen in het verspreidingsgebied uitgedeeld op de basisscholen. Alle bibliotheken in het verspreidingsgebied zijn in de zomervakantie uitgiftepunt voor extra VakantiePassen.

Financiering
De Stichting VakantiePas is een non-profitorganisatie. Samenstelling en verspreiding worden gefinancierd door de gemeenten in het verspreidingsgebied, fondsen, plaatsingsbijdragen van activiteitenaanbieders, sponsors en verkoop van advertentieruimte aan andere non-profitorganisaties. Voor scholen en kinderen zijn er geen kosten aan verbonden.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Stichting VakantiePas

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Stichting VakantiePas in Den Haag die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting VakantiePas jouw rating
1 2 3 4 5