Stichting Utrecht Science Park

Het gebied Utrecht Science Park is het grootste science park van Nederland, samen werken we aan een gezonde, duurzame samenleving. Ruim 80.000 studenten, wetenschappers en medewerkers van onderwijsinstellingen, ziekenhuizen en bedrijven werken intensief samen aan baanbrekende wetenschap en oplossingen voor een langer en gezonder leven, nu en in de toekomst.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Stichting Utrecht Science Park

Over Stichting Utrecht Science Park

Stichting Utrecht Science Park richt zich op gezamenlijke marketing en communicatie, community building, events, lobby, acquisitie en vestigingsbeleid van het Utrecht Science Park. Dit doen we samen met partners zoals Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, UMC Utrecht, het Prinses Máximacentrum, Nutricia Danone, Genmab, start-up incubator UtrechtInc en Utrecht Marketing. De stichting bestaat uit een team van circa 10 fte, afhankelijk van lopende projecten wordt het team aangevuld met externe krachten.

Marketing en communicatie vacatures bij Stichting Utrecht Science Park

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Stichting Utrecht Science Park die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief of hou onze social media kanalen in de gaten.

03 jun 2022 180 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting Utrecht Science Park jouw rating
1 2 3 4 5