Stichting Ondersteuning Pleeggezin

Stichting Ondersteuning Pleeggezin (OP) is opgericht op initiatief van Stichting Kinderpostzegels Nederland, De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen en het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd (OZJ) om het Mockingbird Family Model naar Nederland te brengen. Door het introduceren van innovatieve werkwijze in de pleegzorg, zoals Mockingbird, vergroten we de draagkracht van pleeggezinnen en dragen we bij aan het bevorderen van succesvolle pleegzorgplaatsingen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Stichting Ondersteuning Pleeggezin in Utrecht

Over Stichting Ondersteuning Pleeggezin

'It takes a village to raise a child'

Vanuit deze visie introduceert Stichting Ondersteuning Pleeggezin (OP) het Mockingbird Family Model in Nederland, waarbij pleeggezinnen ondersteunende netwerken met elkaar vormen. Zo dragen wij bij aan meer stabiele pleegzorgplaatsingen en groeien meer kinderen in pleegzorg op in een fijn, stabiel gezin. Doordat pleeggezinnen elkaar mentaal bijstaan en praktisch ondersteunen, versterken zij elkaar en de kinderen die bij hen wonen.

Het Mockingbird programma is ondergebracht bij Stichting Ondersteuning Pleeggezin (OP). OP is een nieuwe organisatie die voor dat doel is opgericht op initiatief van Kinderpostzegels en de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen (NVP) met steun van de Nationale Postcode Loterij en het Oranje Fonds.

Marketing en communicatie vacatures bij Stichting Ondersteuning Pleeggezin

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Stichting Ondersteuning Pleeggezinl die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

25 jan 2022 168 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting Ondersteuning Pleeggezin jouw rating
1 2 3 4 5