Stichting Ondersteuning Pleeggezin

Door het introduceren van innovatieve werkwijze in de pleegzorg, zoals Mockingbird, vergroten we de draagkracht van pleeggezinnen en dragen we bij aan het bevorderen van succesvolle pleegzorgplaatsingen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Stichting Ondersteuning Pleeggezin in Utrecht

Over Stichting Ondersteuning Pleeggezin

Stichting OP stimuleert innovatie in de pleegzorg door het implementeren van nieuwe werkwijzen, zoals Mockingbird. OP begeleidt pleegzorgorganisaties en gemeenten bij het opbouwen van constellaties van pleeggezinnen volgens de principes van Mockingbird. Zo dragen wij bij aan meer duurzame pleegzorgplaatsingen en groeien meer kinderen in pleegzorg op in een fijn, stabiel gezin. Doordat pleeggezinnen elkaar mentaal bijstaan en praktisch ondersteunen, versterken zij elkaar en de kinderen die bij hen wonen. Zie de website van Mockingbird voor meer informatie: www.mockingbirdnederland.nl.

Stichting OP is eind 2021 opgericht om Mockingbird uit te rollen op initiatief van Kinderpostzegels, de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen en het Ondersteuningsteams Zorg voor de Jeugd (onderdeel van Vereniging Nederlandse Gemeenten) met steun van de Nationale Postcode Loterij en het Oranje Fonds.

OP vormt het overkoepelende orgaan om pleegzorgaanbieders te begeleiden bij het implementeren van de werkwijze, de kwaliteit te monitoren en is licentiehouder van het programma.

Marketing en communicatie vacatures bij Stichting Ondersteuning Pleeggezin

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Stichting Ondersteuning Pleeggezien die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

25 jan 2022 294 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting Ondersteuning Pleeggezin jouw rating
1 2 3 4 5