Stichting Meerkring

Stichting Meerkring is een organisatie voor openbaar onderwijs in Amersfoort. Vanuit Meerkring zetten iedere dag 600 professionals op 15 basisscholen en 8 scholen voor speciaal (basis)onderwijs zich met hart en ziel in voor de kinderen.

Vacatures bij Stichting Meerkring

Over Stichting Meerkring

Kinderen willen leren. Ze willen ontdekken en groeien. Leren wie ze zijn en wat ze kunnen. Zich ontwikkelen, met kleine stappen of grote sprongen.

Dat is waar het op Meerkringscholen om gaat. Meerkring, stichting voor primair onderwijs in Amersfoort, biedt uitstekend onderwijs op de 23 aangesloten basisscholen. Scholen met een veilige, stimulerende omgeving waarin kinderen op onderzoek uit kunnen gaan. Op het eigen niveau en in het eigen tempo.

Meerkringscholen werken volgens verschillende onderwijsconcepten en hebben ieder hun eigen karakter. Daarom is er altijd een school die bij u en uw kind past. Vanuit onze openbare identiteit is iedereen is welkom. Er is ruimte en respect voor ieders overtuiging en we stimuleren actieve ontmoeting. Meerkring: scholen voor het leven.

Werken bij Meerkring

Bij Meerkring werken zo'n 600 mensen iedere dag aan uitstekend onderwijs. Dit zijn leerkrachten, maar bijvoorbeeld ook conciërges, schooldirecteuren, intern begeleiders, onderwijsassistenten, ict-coördinatoren en medewerkers van het bestuursbureau. De 23 Meerkring basisscholen bieden kinderen een veilige leeromgeving waarin ze kunnen ontdekken, leren en groeien. Op hun eigen niveau en in hun eigen tempo.

Meerkring kent een breed palet aan scholen. Naast 'reguliere' basisscholen zijn er scholen voor meer- en hoogbegaafde kinderen, scholen voor kinderen met speciale onderwijsbehoeften en taalklassen voor kinderen die nog maar net in Nederland zijn.

We bieden dus goed onderwijs aan écht alle kinderen. Daarnaast werken verschillende scholen via concepten als Montessori, Covey of jenaplanonderwijs. Iedere Meerkringschool heeft dus z'n eigen identiteit.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Meerkring

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Meerkring die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

21 dec 2020 315 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting Meerkring jouw rating
1 2 3 4 5