Stichting HVC

Als Stichting HVC (Hulp Vervolgde Christenen) helpen wij wereldwijd vervolgde christenen met praktische hulp, toerusting en evangelisatie.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Stichting HVC in Hoogblokland

Over Stichting HVC

Wij zijn Stichting HVC (Hulp Vervolgde Christenen). Met meer dan 160 vrijwilligers en een klein coördinerend team van 7 collega's zijn wij een bondgenoot voor vervolgde christenen. Gedreven door de liefde van Christus willen we dichtbij hen zijn en met onze hulp een verschil maken in hun situatie. 

Bondgenootschap betekent dat je niet alleen bent. Zélfs als je alleen bent. Dat er iemand aan je denkt. Zélfs als iedereen je vergeet. Dat er mensen van je houden. Zélfs als iedereen je haat.

Het betekent dat er iemand is die méélijdt en die je helpt. Iemand die daadkrachtig ondersteunt bij de soms onmogelijke opgaven van het leven. Christen zijn – bijvoorbeeld - terwijl de dood dreigt. Overleven zonder eten. Evangeliseren in het hol van de leeuw. Voor je gelijk pleiten, terwijl onrecht regeert. Een kerk bouwen zonder middelen. Opgroeien zonder ouders en zonder geld. Dat kunnen de opgaven zijn van vervolgde christenen. HVC doet er alles aan om daar waar mogelijk een helpende hand te bieden. Christenen in vervolging helpen, zit in onze genen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Stichting HVC

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages binnen Stichting HVC die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

26 jan 2022 282 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting HVC jouw rating
1 2 3 4 5