Stichting Human Concern

Stichting Human Concern is een specialistische GGZ-instelling die een hoog specialistische behandeling van eetstoornissen als Anorexia Nervosa, Boulimia Nervosa, Eetbuistoornis (ofwel BED) en Andere Gespecificeerde voedings- of eetstoornis (alles wat hier tussen in valt) koppelt aan een grote mate van persoonlijke betrokkenheid en gastvrijheid.

Stichting Human Concern

Over Human Concern

Stichting Human Concern (HC) is een specialistische GGZ-instelling die een hoog specialistische behandeling van eetstoornissen als Anorexia Nervosa, Boulimia Nervosa, Eetbuistoornis (ofwel BED) en de eetstoornis Andere gespecificeerde Voedings- of Eetstoornis (alles wat hier tussen in valt) koppelt aan een grote mate van persoonlijke betrokkenheid en gastvrijheid. De cliënt staat bij Human Concern centraal, waardoor hij of zij zich gehoord, begrepen en welkom voelt. De belangrijkste uitgangspunten zijn: oprechtheid, integriteit en respect.

Human Concern werkt met Ervaringsprofessionals®. Zij combineren de inzet van vakkennis, op basis van een reguliere GGZ-opleiding, met ervaringskennis. Zo bieden zij het beste uit twee werelden. 

Human Concern biedt een multidisciplinaire behandeling voor gemiddeld 800 cliënten per jaar. Zowel in ambulante individuele setting, als in groepssetting. Dit doen wij op vijf verschillende locaties in Nederland. Op onze locatie in Portugal bieden we een uniek en succesvol kort-klinisch boost-programma aan. De naasten van onze cliënten worden standaard betrokken bij de behandeling.

 

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Human Concern

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Stichting Human Concern die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

14 mei 2019 701 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting Human Concern jouw rating
1 2 3 4 5