Stichting Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Soms is de situatie zo ernstig dat ze niet meer bij hun ouders wonen. Ons doel is ervoor te zorgen dat deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zij zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij.

Vacatures bij Stichting Het Vergeten Kind

Waarom Het Vergeten Kind

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout.
Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. De trauma's laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen. Maar waar ze wel de dupe van zijn. Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem. Ze raken eenzaam en geïsoleerd.

Daarom Stichting Het Vergeten Kind. We zetten ons in voor deze kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. We geven ze een stem en vertellen hun verhaal. Zodat ze niet vergeten worden. We zetten ons in om hun situatie nu en morgen te verbeteren.

Werken bij Stichting Het Vergeten Kind

Draag jij kinderen in Nederland een warm hart toe en wil jij samen met ons ervoor zorgen dat alle kinderen in nederland gezond en veilig opgroeien? Kom dan werken bij ons!

Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Dit kunnen we alleen met de hulp van anderen. Wij zijn een kleine, professionele en informele organisatie die zich vanuit hart en ziel inzet voor het welzijn van de kinderen in Nederland. Doe je mee?

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Het Vergeten Kind

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Het Vergeten Kind die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

25 jan 2021 450 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting Het Vergeten Kind jouw rating
1 2 3 4 5