Stichting GeoFort

GeoFort is een educatief science center op een spannend forteiland in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Bij GeoFort draait alles om de aarde en maakt de bezoeker kennis met oude en nieuwe Geo-technieken.

Stichting GeoFort

Over GeoFort

GeoFort is een interactief science center waar alles om de aarde draait. Het is gevestigd op een spannend fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie waar je binnen en buiten kan beleven. Bezoekers beleven wereldse thema's in de GeoExperience, het 'intelligent' doolhof en de Vleermuisspeurtuin. Drie uitdagende thema's staan centraal: klimaat, geodesign en big data. Schuif aan in het 3D Café of op het terras en geniet van vele lekkernijen!

GeoFort is ook een prachtige locatie voor familiefeesten, kinderfeestjes, bruiloften, vergaderingen, bedrijfsuitjes en teambuilding.

Werken bij GeoFort

Op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan op een cultuurhistorisch forteiland? Kom werken bij GeoFort.

GeoFort is een science center waar alles om de wereld draait. Het forteiland is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega's.

Marketing en communicatie vacatures bij GeoFort

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij GeoFort die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

17 jul 2020 632 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting GeoFort jouw rating
1 2 3 4 5