Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl

Als je vaardigheden wil verbeteren, moet je dus gewoon veel oefenen. Dat vergroot je zelfvertrouwen. Zo kan iedereen die een zetje nodig heeft, beter meedoen op het werk en aan de snel veranderende samenleving. Oefenen.nl is dé plek waar (jong)volwassenen kunnen oefenen om hun basiskennis en vaardigheden te verbeteren.

Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl

Oefenen.nl - dé plek om vaardigheden te ontwikkelen

Oefenen.nl is dé plek waar (jong)volwassenen kunnen oefenen om hun basiskennis en vaardigheden te verbeteren. Zoals taal, rekenen en digitale vaardigheden. Maar ook omgaan met geld, opvoeding en gezondheid. Individueel en in eigen tempo. Op een laagdrempelige en interactieve manier. De oefenmaterialen helpen hen om te groeien, leren en te ontwikkelen. Om beter mee te doen aan de maatschappij. 480.000 mensen hebben een account op Oefenen.nl. Met 200.000 bezoeken per maand is Oefenen.nl een belangrijk leermiddel op het gebied van volwasseneneducatie. 

Een groot deel van de programma’s bestaat uit video’s, animaties en interactieve oefeningen. Op deze manier wordt leren extra aantrekkelijk. Mensen die het oefenprogramma succesvol doorlopen, ontvangen een certificaat.

Voor mensen thuis is Oefenen.nl gratis. Bibliotheken, scholen, bedrijven, asielzoekerscentra en andere instanties betalen voor het oefenmateriaal. Met een licentie krijg je toegang tot het Volgsysteem. Hierin kun je materialen voor deelnemers klaarzetten en hun vorderingen volgen. En gebruik maken van extra materiaal, zoals werkbladen, docentenhandleidingen, didactiekfilms en leerroutes. 

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Oefenen.nl

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij Oefenen.nl die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl jouw rating
1 2 3 4 5