Stichting Emma at Work

Emma at Work bemiddelt jongeren tussen 15 en 30 jaar met een chronische ziekte of lichamelijke beperking naar betaald werk in de vorm van een bijbaan, vakantiebaan, flexibele of vaste baan. Doel is werkervaring opdoen zodat de kansen op een (financieel) zelfstandig leven op latere leeftijd worden vergroot.

Stichting Emma at Work

Over Emma at Work

Emma at Work, in 2006 opgericht in het Emma Kinderziekenhuis/AMC, ondersteunt jongeren van 15 tot 30 jaar met een chronische fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. Het is belangrijk voor deze jongeren om vanaf jongs af aan werkervaring op te doen om op die manier de kansen op een (financieel) zelfstandige toekomst te vergroten. Emma at Work bemiddelt deze jongeren naar werk in de vorm van bijbanen, vakantiebanen of vaste banen.

Daarnaast biedt Emma at Work vanuit het ExperienceLAB begeleiding aan. Dit doet Emma at door middel van individuele coaching enworkshops met focus op CV en solliciteren. Ookis er voor jongeren de mogelijkheid om zich te laten koppelen aan een mentor, een professional uit het bedrijfsleven, om samen te leren door te ervaren en hun netwerk te vergroten.

Een chronische ziekte of lichamelijke beperking hoeft geen belemmering te zijn op de arbeidsmarkt. Belangrijk is voor jongeren om zich te ontwikkelen en te kijken naar de mogelijkheden. Binnen het grote netwerk van Emma at Work van mooie bedrijven zijn voor deze jongeren volop kansen om aan de slag te gaan in een uitdagende en passende functie.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Emma at Work

Bekijk hieronder de marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Emma at Work in Amsterdam Zuidoost die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting Emma at Work jouw rating
1 2 3 4 5