Stichting De Veenfabriek

De Veenfabriek beweegt zich op het speelveld tussen muziek, theater, beeldende kunst en wetenschap en stelt zich niet alleen tot taak om muziektheatervoorstellingen te produceren, maar richt zich ook op het permanente onderzoek naar nieuwe podiumkunstvormen waarin verschillende disciplines uit kunst en wetenschap met elkaar worden geconfronteerd.

Stichting De Veenfabriek

Over de Veenfabriek

Muziektheaterensemble de Veenfabriek timmert onder artistieke leiding van Paul Koek sinds 2004 stevig aan de weg. Met spraakmakende kleine en grote muzikale producties van Leiden tot Athene, van Groningen tot Avignon en van Den Haag tot New York op locaties, in theaters en musea.

De Veenfabriek is een ensemble waarin kunstenaars en wetenschappers samenwerken die zich verhouden tot elkaars werk en denken, de maatschappij, de wetenschap en het ambacht. De Veenfabriek is daarom meer dan een muziektheatergezelschap dat zich tot enige taak stelt om een aantal muziektheatervoorstellingen per jaar te produceren. Zonder afstand te doen van deze belangrijke opdracht richt de Veenfabriek zich tegelijkertijd op het permanente onderzoek naar nieuwe podiumkunstvormen waarin verschillende kunstdisciplines met elkaar geconfronteerd worden.

De Veenfabriek is een plek waar de werkelijkheid voelbaar is en de weerbarstigheid zichzelf toont. Een ruimte waarin kunstenaars, wetenschappers, talenten, studenten en het ambacht met elkaar werken om hun reflectie op de maatschappij in een esthetische vorm te presenteren en het publiek te ontroeren.

Marketing en communicatie vacatures bij De Veenfabriek

Bekijk hieronder de vacatures van De Veenfabriek die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures bij De Veenfabriek!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting De Veenfabriek jouw rating
1 2 3 4 5