Stichting de Schoolschrijver

Stichting De Schoolschrijver is in 2010 opgericht met de ambitie een voortrekkersrol te vervullen voor taalonderwijs in het primair onderwijs in Nederland.

online marketing vacatures en communicatie vacatures Stichting de Schoolschrijver in Amsterdam

Over Stichting de Schoolschrijver

De Schoolschrijver biedt effectieve digitale onderwijsprogramma's rond lezen en schrijven voor alle basisscholen, met in de hoofdrol bekende kinderboekenschrijvers zoals Janneke Schotveld, Maren Stoffels en Jozua Douglas. Deze Schoolschrijvers delen in de programma's hun liefde voor verhalen schrijven met de kinderen en leerkrachten en maken zo van taallessen echt een spannend avontuur.

Dankzij onze lesprogramma's worden leerlingen structureel sterkere lezers en schrijvers, vol zelfvertrouwen. In het schooljaar 2019-2020 hebben al 125.000 kinderen onze unieke creatieve lesprogramma's gevolgd en zijn duizenden leerkrachten getraind. Voor de komende 5 jaar hebben we nog grotere ambities die bijdragen aan onze missie: #iederkindtaalsterk.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij de Schoolschrijver

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij de Schoolschrijver die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

05 jan 2022 182 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting de Schoolschrijver jouw rating
1 2 3 4 5