Stichting de Nationale DenkTank

Stichting De Nationale DenkTank selecteert jaarlijks zo'n vijfentwintig masterstudenten, pas afgestudeerden en promovendi om onderzoek te doen naar een maatschappelijk probleem en hier praktische oplossingen voor te bedenken.

Stichting de Nationale DenkTank

Bijdrage aan de Nederlandse samenleving

Stichting de Nationale DenkTank wil met vernieuwende ideeën de Nederlandse samenleving vooruit helpen. Dat doet zij hoofdzakelijk op twee manieren. Allereerst organiseert de stichting een jaarlijkse Nationale DenkTank: twintig jonge en getalenteerde mensen uit diverse disciplines buigen zich gezamenlijk over een maatschappelijk probleem en bedenken hier praktische oplossingen voor.

Daarnaast vormen alle deelnemers aan de jaarlijkse DenkTank samen een groeiend DenkTank-netwerk. Samen met onze partners ontstaat zo een netwerk van zeer diverse mensen die zich blijvend met elkaar inzetten voor maatschappelijke verbetering.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Nationale DenkTank

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Stichting de Nationale DenkTank die momenteel aangemeld staan op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting de Nationale DenkTank jouw rating
1 2 3 4 5