Stichting Ctalents

Stichting Ctalents is een social enterprise, een maatschappelijk verantwoorde organisatie die de arbeidsparticipatie van young professionals met een zintuiglijke uitdaging (blind, slechtziend, doof, slechthorend) wil bevorderen.

Stichting Ctalents

Over Stichting Ctalents

Deze stichting is er voor visueel en auditief beperkten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Momenteel zit zo’n 70 procent van de blinde en dove mensen werkloos thuis. Dat vind Stichting Ctalents onbegrijpelijk en veel te veel. Zoveel talent dat niet gebruikt wordt in de maatschappij; dat moet anders kunnen. Stichting Ctalents biedt mensen met een visuele of auditieve beperking een gratis educatief programma aan met als uiteindelijke doel hun arbeidsparticipatie te bevorderen en hen hierdoor (weer) een rol in de maatschappij te geven.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Stichting Ctalents

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Stichting Ctalents die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij Ctalents in Amsterdam.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting Ctalents jouw rating
1 2 3 4 5