Stichting Breda Actief

Stichting Breda Actief wil dat iedereen in Breda lekker in z'n vel zit! Op het gebied van vrijwilligerswerk, sport en bewegen, zijn wij er voor iedereen in gemeente Breda. Of het nu gaat over het vinden van leuke en leerzame vrijwilligersvacatures of het werven van vrijwilligers, het daadwerkelijk sporten voor jong en oud of bijvoorbeeld advies over aangepast sporten... Voor deze onderwerpen en meer kun je bij ons terecht.

online marketing vacatures en communicatie vacatures Stichting Breda Actief in Breda

Over Stichting Breda

Stichting Breda Actief stimuleert en faciliteert deelname aan sport en vrijwilligerswerk in Breda. Vóór en mét alle inwoners en organisaties die belang hebben bij sport en vrijwilligerswerk. 

Stichting Breda Actief vindt het belangrijk dat iedereen in gemeente Breda lekker in zijn vel zit. Tevreden mensen zorgen namelijk goed voor zichzelf, voor een ander en voor de stad. Wij zijn enthousiast, positief en gaan uit van datgeen wat iemand zelf wil en kan. We brengen beleid en uitvoering dichter bij elkaar en moedigen aan om wensen en ideeën te vertalen naar de praktijk, op het gebied van vrijwillige inzet, sport en bewegen.

 

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Stichting Breda Actief

Bekijk hieronder de marketing vacatures of communicatie vacatures bij Stichting Breda Actief die momenteel aangemeld staan zijn op Marketing & Communicatie Vacatures. Staat er niets? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

09 mrt 2022 245 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting Breda Actief jouw rating
1 2 3 4 5