Stichting Brandweeropleidingen BOGO

Samen werken aan een veilige maatschappij. Dat is waar we bij BOGO in geloven. Met vooruitstrevend brandweeronderwijs willen we een waardevolle bijdrage leveren aan vakbekwame en gediplomeerde professionals en vrijwilligers binnen de brandweer.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Stichting Brandweeropleidingen BOGO in Hattem

Over BOGO

Stichting Brandweeropleidingen BOGO ontwikkelt en verzorgt brandweeropleidingen in opdracht van 6 veiligheidsregio's. Door ons onderwijs continu te blijven ontwikkelen, dragen we bij aan een vakbekwame brandweer binnen de veiligheidsregio's Flevoland, IJsselland, Twente, Noord- en Oost-Gelderland, Gelderland-Midden en Gelderland-Zuid.

Werken bij BOGO

Werken bij BOGO betekent werken in een hecht en betrokken team van ruim 40 professionals. We werken hard, maar hebben ook oog voor elkaar. We gaan open en informeel met elkaar om. Zo zorgen we er samen voor dat BOGO een fijne organisatie is om voor te werken.We zijn doeners – en hebben allemaal hart voor de brandweer. Maar net zo belangrijk vinden we het dat de sfeer goed is.We zijn dan ook een sociale organisatie en zijn informeel en open naar elkaar toe.

We doen dan ook veel samen. Sinterklaas en Kerst vieren we bijvoorbeeld ook met elkaar en jaarlijks organiseren we een zomerbarbecue. En ben je jarig? Dan kun je rekenen op een cadeautje én is er taart.

We volgen de cao voor de sector gemeenten. Dat betekent: aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een goed salaris en een individueel keuzebudget voor bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling. We bieden je dan ook volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij BOGO

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Stichting Brandweeropleidingen BOGO die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

03 feb 2022 221 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting Brandweeropleidingen BOGO jouw rating
1 2 3 4 5