StepStone

StepStone is één van de grootste jobsites in Europa, met een ruim aanbod van vacatures gericht op hoger opgeleiden. Dat betekent dat er op StepStone.nl grotendeels vacatures staan die een hbo+ werk- en denkniveau van jou verlangen.

Stepstone

Over Stepstone

StepStone is in 1996 in Noorwegen opgericht met als doel tegemoet te komen aan de online wervingsbehoeften van werkgevers. Inmiddels heeft StepStone carrièresites in 13 Europese landen en staat de organisatie bekend als één van de meest toonaangevende organisaties in Europa op het gebied van online recruitment.

StepStone helpt kandidaten en bedrijven om elkaar te vinden en wil op die manier de perfecte match realiseren. Hoe doen wij dit? Dankzij onze jarenlange ervaring en onze aandacht voor de noden van de klant, kunnen wij een unieke, op maat gemaakte en flexibele combinatie aanbieden van het juiste talent, de juiste tools en processen.

Samenwerking met Stepstone

Marketing & Communicatie Vacatures is een samenwerking aangegaan met Stepstone. Dat betekent simpel gesteld dat relevante vacatures die op Stepstone.nl en Stepstone.be aangemeld staan automatisch doorgeplaatst worden op dit platform. Met natuurlijk een groot voordeel voor jou; meer vacatures en dus meer kans om jouw droombaan tegen te komen. De vacatures die via Stepstone geplaatst worden, vind je op de pagina 'Nog meer vacatures'.

Marketing en communicatie vacatures en stages via Stepstone

Bekijk op de pagina 'Nog meer vacatures' de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied die momenteel via Stepstone aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures.

Vacatures bij Stepstone zelf die aangemeld staan, vind je hieronder. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Stepstone!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef StepStone jouw rating
1 2 3 4 5