Starthubs

Starthubs is een online open innovatieplatform dat is ontstaan als spin-off van ideation platform Battle of Concepts. Wij geloven dat corporates en publieke organisaties samen met startups, scale-ups en innovatief mkb sneller kunnen innoveren.

Starthubs

Over Starthubs

Starthubs verbindt organisaties met een innovatiedoelstelling aan startups.

Organisaties bieden we een uitgebreid netwerk van duizenden startups en een platform om je eigen challenges op te plaatsen. Startups bieden we organisaties die op zoek zijn naar de juiste oplossing, die eerste belangrijke launching customer en ingangen in nieuwe markten.

Een startup challenge is een zeer effectief middel voor organisaties om in contact te komen met startups die willen samenwerken. In een startup challenge dagen we startups op basis van de innovatiedoelen en –uitdagingen van een organisatie uit om toepassingen te pitchen. Zo krijg je innovatieve ideeën én uitvoering.

Marketing en communicatie vacatures bij Starthubs

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Starthubs uit Utrecht die op dit moment aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Blijf dan op de hoogte van nieuwe uitdagingen bij Starhubs door je aan te melden op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Starthubs jouw rating
1 2 3 4 5